Dritærlig interiør, del II.

31 jan

Velkommen tilbake!

I dag skal jeg slippe dere inn i mitt vakre hjem. Her er alt på stell, alt er systematisert og organisert, og det ligger utrolig mye arbeid, følelser og penger i innredning og utførelse. Jeg er ekstremt opptatt av å holde det rent og ryddig rundt meg til alle tider, og vasker daglig huset mitt mellom morgenens treningsøkt og rawfoodlunsjen. Det er veldig viktig for meg at flest mulig liker hvordan det ser ut inne hos meg, og jeg jobber aktivt for å få hjemmet mitt på trykk i et interiørmagasin. Jeg bytter jevnlig ut innredning og møbler for å følge trenden, og simpelthen elsker alt som er i vinden. Det er så utrolig viktig å følge med, ellers kan man jo gå glipp av noe. Personlig syns jeg det er viktig å kle seg etter innredningen også, slik at man matcher sitt eget hjem. Mange moteguruer glemmer dette, og da blir helheten litt uferdig – det jobber jeg hardt for å unngå. Trend er gøy – yey. Alt er fair trade og økologisk, naturligvis. Ingen ting er så klart fra Ikea. Siden jeg betrakter min egen kropp og klærne mine som en del av interiøret, vil jeg bare legge til at jeg syns det er direkte kvamende og provoserende med småbarnsmødre som ikke tar vare på seg selv og hjemmet sitt. Vi går tross alt rundt hele dagen hjemme uten å gjøre noen ting, så det kan forventes at hus og hjem er i nydelig stand, så vel som kropp og sjel. Hos meg er det en selvfølge.

Dette er det første som møter øyet når dere entrer mitt vakre hjem. Entre i nydelig gulfarge, knagg med ender som spiller trompet og utsikt rett i dass. Smart løsning å ha  knaggene såpass lavt at alle jakkene subber nedi den ene skohylla vi har, som i tillegg er av plast. Flott, velbrukt rullegardin fra ukjent tiår som dekor i hjørnet.

1

Klassisk britiskinspirert hall med stilig skyvedør med messingdetaljer og andre praktiske løsninger for designerklær av rang.

2

 

Femtitallskjøkken i flatterende grått, moderne fliser med spennende valg av belysningskilde. Kronisk sjarmerende vindu, beskjeden benkeplass og solid vask i hipp krom. Muligheter for å gjøre en god og grundig oppvask mens man titter over til naboen. God veksling mellom solide materialer, her har du alt fra trebenk, flis og solid kjøkkenplate i eksotisk stein. Lyng på utsiden bidrar til ekstra dybde og gir det hele et naturlig preg.

4

3

Detaljbilder av kjøkkenet:

5

6

Dyp utslagsvask med praktisk og ergonomisk utformet tørkeanretning for f.eks. ren oppvask eller kartong til tørk

 

7

Laminat i matchende design. Fargen skjuler støv og smuler godt. Utdrag fra gulvlist.

 

 

 

 

 

 

 

 

1  2
Utfordrende skapplass uten behov for systematisering av noe slag.

 

 

moderneeventyr honning ironiillusjon
Kjøkkenet dyrker kreativ stemning. Kjøleskapspoesi.

Videre i dette stilsikre og sammensatte hjemmet finner vi peisestuen. Flott åpen løsning, med skipsgulv og måker i vinduet. Noe utfordring i henhold til renhold og inntrykk av å ha blitt ryddet, ellers svært sjarmerende. Modig innredet med kombinasjon av kunst av Vebjørn Sand og høydemåler med soppindikator i stoff. Muligheter for å ligge mye og ofte på gulvet, gjerne med et spedbarn. Noe slitasje som lukter gulp.

stue

Flott spisestueavdeling med sjøutsikt. Lite brukt, fordi eventuelle spedbarn ikke kan sitte enda. Kan ikke barnet sitte ved bordet, får familien sitte på gulvet. Se bilde over.

spis

Behagelige stoler ved peis bak dør. Flotte barneklær utover gulvet gir en spennende og leken kontrast. Stolene er ment som en plass for mammaer og pappaer til å hvile seg, så de er også lite brukt.

stressless

Behagelig overfylt skjenk. Muligheter for oppbevaring av vinflasker på toppen. Kjekk å oppbevare bl.a. bodylotin, stellebag og enebær i vinglass.

skjenk

Detalj av sur ku, dødninghode og Boston-maleri.

Detalj av sur ku, dødninghode og Boston-maleri.

rugg

Kvalitetsrugg med estetisk pinne, tidligere hentet inn som ved. Adoptert av hunden, og flyttet rundt om kring i huset.

kvist

Detaljbilde av verdifull kvist.

soetbaby

Utrolig søt baby, som bare sover og ikke krever noen ting, slik at beboere kan bruke tiden sin på andre, og mer nyttige, ting.

Frekk og forførende husmor, proppet med energi og egenpleie, veltrent og estetisk på topp i lekre klær med gulp og diverse.

Frekk og forførende husmor, proppet med energi og egenpleie, veltrent og estetisk på topp i lekre klær med gulp og diverse.

Sånn omtrent, i alle fall.

Sånn omtrent, i alle fall.

157 Responses to “Dritærlig interiør, del II.”

 1. Spinn februar 11, 2013 at 3:44 am #

  Newsflash, jeg tror du har blitt en trendsetter! Her i Tromsø har jeg i løpet av den siste uken sett opptil flere hjem som helt tydelig har hentet inspirasjon fra deg og ditt vakre hjem! Senest for et par timer siden slåss jeg med en kjøkkenskapdør fra rundt 1950, som hadde bestemt seg for at skapet var for fullt til at jeg kunne lukke det (men jeg klarte det til slutt!!)

  Nå bor jeg for tiden sammen med din lillesøster, så jeg håper det ligger i genene deres å ha slik en utsøkt stil, slik at jeg om en måned kan reise hjem til mitt eget kollektiv med ny inspirasjon til utvikling av videre skrotkunst og andre fanterier!

  Et rungende hurra for godispapir på stuebordet og hamsterbæsj på gulvet!

  • RenateKaridotter februar 11, 2013 at 4:51 am #

   Fabelaktig! Deilig å være først ute på banen med noe såpass unikt altså. Vær snill med velsa og pass godt på hamster’n. Rot litt (ikke med søstra mi), og hurra!

 2. solvej nyborg februar 9, 2013 at 2:20 am #

  Jeg er trendspotter for Bo Bedre Magasin i Danmark og vil gerne vide, hvor de flotte køkkengulvsgrene forhandles? Jeg tror virkelig det vil blive et hit i Danmark også, hvis jeg kan skaffe rustikke pinde med mærker efter hundetænder til at ligge nonchalant på danske køkkengulve mellem VIP-gulvspande og Georg Jensen termokander. Så hvis du oplyser den norske forhandler for pindene, vil det være en stor hjælp. Tak for en fin blog skrevet af en person der tydeligvis har fingeren på pulsen! Vi som har styr på vores facader må virkelig stå sammen i en tid som denne og danne modvægt mod tidens ligegyldighed overfor god smag!

  • RenateKaridotter februar 9, 2013 at 10:28 pm #

   Tror det meste desverre gitt ut av produksjon for en trevde, førti år siden, men klart jeg kan gi det et forsøk. Pinne kan jeg fikse fra vedboden, med eller uten bitt, mot et betydelig honorar. God smak har jeg da – elsker sjokolade for eksempel, og kan med letthet skille Solo fra Fanta, så helt likegyldig er den ikke.

 3. Evelyn s februar 8, 2013 at 4:07 pm #

  En av de beste blogger jeg har lest. Vi blir jo til stadighet proppet fulle om hvor perfekt alt skal være. Ha en riktig god helg :)

 4. Mina februar 7, 2013 at 8:38 am #

  Du skriver helt hærlige å ærlige innlegg!! Gått å lese det er flere som ikke har det som om du bor i et intreørblad! :D det skulle finnes flere såm er like dønn ærlige på bloggen sin! fortsett slik!

 5. Ann-Charlott februar 7, 2013 at 8:32 am #

  Flott skrevet!! Veldig morro å lese :)

 6. Janne februar 7, 2013 at 6:55 am #

  Dette er den beste interiørbloggen jeg noensinne har sett!! Fantastisk :)

 7. glassmanet februar 6, 2013 at 10:05 pm #

  Herlig! Du skriver innmari bra! Liker!

 8. millah februar 6, 2013 at 9:09 pm #

  Herlig innlegg! :D Jeg har faktisk tenkt på det lenge selv, å sjokkere de få leserne mine med et brutalt ærlig interiørinnlegg. Men man kommer ikke langt med å bare tenke. Godt at du faktisk gjorde det! :)

 9. siri februar 6, 2013 at 5:40 pm #

  Fantastisk bra skrevet!! Satt og humret for meg selv:-)
  Siri

 10. Tone Kristoffersen februar 6, 2013 at 5:28 pm #

  Takk kjære vakre menneske! Kjøkkenet får seile sin egen sjø, æ tok fram gitaren i steden :)

 11. Elise februar 6, 2013 at 2:28 pm #

  Å Gud, jeg ler! Elsker spesielt den kommentarene om «slitasje , som lukter gulp»! Haha, slik har vi det også! Sjøl støvsuger jeg omtrent to-tre ganger i uka, og likavell ser det slik ut nesten konstant. Forstår ikke at folk heller vil bruke tid på at det skal se helt shina ut hjemme til en vær tid enn på de nydelige ungene sine, gå en tur å nyte været, eller hva som helst anna egentlig.

 12. hannem februar 6, 2013 at 1:32 pm #

  You made my day. Stå på! Trenger blogger som dette. Vi nordmenn er av dem som pusser mest opp i verden…vi er jo gale! Men det er vanskelig å ikke go with the flow når naboen ser på deg fra det ‘perfekte hjemmet’ sitt.

 13. Marianne februar 6, 2013 at 12:33 pm #

  Skal dere pusse opp det kjøkkenet eller? :O

  • RenateKaridotter februar 6, 2013 at 1:05 pm #

   Tja. Det ekke førstepri, for å si det sånn.

 14. Heidi februar 6, 2013 at 11:49 am #

  Å så herlig å lese blogger om det virkelige liv – godt å se et hjem som det faktisk går an å bo i – ikke som i disse interiørbloggene hvor barna nesten er som en utsmykning! Og jeg synes ikke det ser så rotete og skittent ut, tror ikke det skal all verden til av «power rydding/vasking» hvis du virkelig må ;-) Det er jeg litt tilhenger av, bare de som kommer på overraskende besøk som får se mitt virkelige hjem ;-)

 15. Benedicte februar 6, 2013 at 8:17 am #

  elsker innlegget :D fantastisk herlig at ikkje alle skal ta seg selv så fryktelig høytidelig :)

 16. Annicen februar 6, 2013 at 12:46 am #

  Morsomt, herlig og treffende!
  Har ei jente på 12 år som jeg pleier å plage til kjøkkenstøvsuginga (og gjerne i andre rom når jeg har tjenester å hente inn. Yay – barnearbeid!), men i dag så fikk jeg ett ganske så greit motspørsmål: «Må jeg støvsuge kjøkkenet i dag å?? Jeg gjorde jo det i går!» Hun slapp ikke unna da, altså, barnearbeidet må vedlikeholdes for at det skal kunne fortsette enda ett par år, men jeg begynte faktisk å fundere på hvor alle smulene kommer i fra! Vi spiser jo slettes ikke brødmat hver dag! Trolig ett mysterium jeg må følge opp. Mulig det må investeres i ett såkalt «NannyCam» til å fakke kjøkkensmulepøblene!

  Nok om meg og min selvopptatthet! Herlig blogg, herlig skrevet! Jeg elsker å lese kåseri, å dette er på toppen av kransekaka for min del! Er du den nye Per Inge Torkelsen? *I wish*

  Ha en finfin natt! :D

  Mvh Annicen

  • RenateKaridotter februar 6, 2013 at 9:24 am #

   Litteranne barnearbeid er bare sunt, og sånna smuler er jeg sikker på er magiske. De popper opp av seg selv. Om du får fanget dette på cammen, så nøl ikke med å sende inn så jeg kan poste det her. Vil gi meg en meget større forståelse av verden.

 17. Lillian februar 5, 2013 at 10:27 pm #

  Herlig med et ærlig innlegg som dette! Hvem har vel ikke rotete rom i huset sitt? ;)

 18. Gunn februar 5, 2013 at 9:24 pm #

  Jeg må nok påpeke at jeg synes du har litt for lite retro detaljer. Hadde jeg hatt en interiørblogg å linke til kunne du fått se hvordan et ekte 60-talls vinyltapet for kjøkken skulle se ut. For ikke å snakke om alle de herlige linoleumsbeleggene. Selvsagt ulike farver og mønstre for hvert eneste rom. Og for å være helt ærlig er vel hund og unge helt ut?? Nei nå er det katt og kanin som gjelder. Det er noe eget rustikt over lekker hvit kattesand på badegulvet og tørt høy lekkert dandert i hjørnene i stuen ;-)

 19. No.113 februar 5, 2013 at 8:39 pm #

  Herlig innlegg og jeg vil følge med videre:)

 20. Rause randi februar 5, 2013 at 8:30 pm #

  FANTASTISK, BARE HÆRLIG BEFRIENDE….ER SÅ LEI AV GLATT «BARBERTE» HJEM OG DAMER SOM ER SÅ FORBANNA VELYKKA OG NYSTRIGLA.

 21. Sissel Heitmann Tronseth februar 5, 2013 at 8:07 pm #

  Så deilig å se :)

 22. Maj februar 5, 2013 at 6:43 pm #

  Tommeln opp og enda mer :) Kudos til deg! Artig og ærlig innlegg med masse ironi og humor. Dette trenger vi!

 23. Elise februar 5, 2013 at 6:37 pm #

  Hahah, heerlig! Jeg elsker det!

 24. kari februar 5, 2013 at 6:22 pm #

  Endelig :-) Koste meg når eg leste dette

 25. Hilde Ingebrigtsen februar 5, 2013 at 6:13 pm #

  Beste interiørblogg hittil! Stå på – og ta vare på din herlige humor og den rustikke pinnen!

 26. Vigdis Margrethe februar 5, 2013 at 2:48 pm #

  Jepp, akkurat slik har jeg også hatt det. Morsomt å lese den detaljerte og humorfylte beskrivelsen av et hjem som lever. Her er det ryddig nok til å leve, og rotete nok til å bevare helsen. Stå på. Om noen år er denne tiden over, og du vil kanskje savne den. Klem fra mor til fem barn som har det kjemperyddig for tiden. Skulle nesten ønske at det var noen som rotet i sakene utenom meg selv.

 27. Torhild S. Hansen februar 5, 2013 at 2:44 pm #

  Morsomt å se at de flinke og perfekte blir så fryktelig provosert av dette, haha! Til dem som hisser seg opp over dine smuler og hensatte rullegardiner, har jeg følgende råd: Ta en kopp te eller kaffe, pust med nesen og tenk på noe fint, så går det nok bra. :D

 28. Anna februar 5, 2013 at 2:40 pm #

  Fantastisk blogg! Fant deg via link på Facebook om ammeinnlegg, og kom plutselig over deg igjen i dag via VG. Er ikke på grunn av hverdagsrotet jeg nå antakelig kommer til å begynne å følge deg, men fordi du skriver på en morsom måte og med gode poenger. Ja til både shiny interiørblogger, morsomme blogger, og blogger som også får en til å tenke litt. (F.eks. satte jeg pris på innlegget om å gifte seg og holde sammen selv om alt ikke er like enkelt bestandig.). Jeg gleder meg til å følge deg videre! :)

 29. Kristin februar 5, 2013 at 2:28 pm #

  Ha ha ha. Veldig bra! Kjenner meg sånn igjen. Tipper du fikk litt galgen energi av å skrive det der. Syns ellers du har det veldig koselig jeg. Hilsen Kristin som er interiør intressert, men i likhet med deg mener det tar helt av og at det er like fint med brukt eller ikea og at tiden kreves til andre ting enn renhold og perfeksjon.

 30. Tore februar 5, 2013 at 2:22 pm #

  Fantastisk lesning – hærlig ironi og tatt på kornet :-) Keep it up !

 31. EGEDENNE februar 5, 2013 at 12:01 pm #

  Akkurat sånn er det! ;)
  Takk :)

 32. Hildetankefullehilde februar 5, 2013 at 11:35 am #

  Fantastisk herlig humor og selvironi…digger:-) :-) :-) :-)

 33. lillegullemily februar 5, 2013 at 11:28 am #

  Da fikk jeg en latter idag :-) herlig og annerledes innlegg!!

 34. Hege februar 5, 2013 at 11:07 am #

  Rett og slett herlig,vet ikke hva jeg skal si ..endelig et ekte hjem <3 det beste jeg noen sinne har sett på en blogg… gratulerer du er en vinner :-)

 35. margrete mascher februar 5, 2013 at 11:03 am #

  Hello, du Modige mamma, leste om din blogg på vg.no. Tøft gjort å gå imot strømmen av alle de «perfekte» interiørbloggene dokumentere hverdagsliv anno 2013. Virkelig befriende å se et HJEM som det er …slik som mitt ;) Det er der livet leves, slik at også barn kan leke og føle seg frie&glade. Ser fram til å følge bloggen din videre. Ha en fin dag med barn og hund<3

 36. Eva februar 5, 2013 at 10:56 am #

  Ha haha!!! Veldig morsomt skrevet, likte detaljen «rullegardin i hjørnet». Ennå morsommere blir det jo når enkelte gidder hisse seg opp over bloggen/bildene/hjemmet ditt under påskudd at det er farlig for små barn med ting som kan falle ut av skapet/ ekkelt med smuler på gulvet osv. Ler meg ihjel, du har tydeligvis truffet et ømt punkt hos disse «grinebiteren»
  Ha ha ha

 37. Tja februar 5, 2013 at 10:47 am #

  Ja dette var oppmuntrende lesning :-) Det er jo så mye snakk om at foreldre bruker mer tid på telefon og data, men de er jaggu meg mange som bruker mer tid på å ha huset skinnende rent enn på barna sine. Jeg kan selv la koppvasken og hybelkaninene flyte og heller bruke tiden på barna – alt rotet finner jeg igjen, men barna de vokser så fort og plutselig er de ute av redet. Selv var jeg helt panisk før jeg fikk barn om at alt måtte være i orden og huset skulle skinne. Men nå har jeg et mer avslappet forhold til det. Tar en skikkelig tørn innimellom og rydder og vasker det som trengs hver dag. Det er så herlig å se at andre også har smuler på kjøkkenbenken og gulvet og at ikke alt er strøkent. Det er viktig å huske at man har det ikke grisete hjemme selv om rotet flyter litt innimellom – og har noen problemer med at andre har det slik så er det deres problem. Jeg har valgt å ikke ha et strøkent hjem så lenge barna er små, men jeg lærer de at de må rydde etter seg selv, hvis ikke blir det ikke tatt. Hvis alle rydder etter seg selv så blir det ikke noe rot og det er ikke dermed sagt at det må ryddes med en gang, men innen rimelighetens tid:)) Virkelig hærlig blogg du har :))

 38. Anonym februar 5, 2013 at 10:19 am #

  haha, ææææsj :p

 39. edel februar 5, 2013 at 10:15 am #

  Du er flink,koste meg da jeg leste dette.klem

 40. Maud Swann februar 5, 2013 at 10:12 am #

  Tusen takk for en herlig blogg!!

 41. Hanne Schjelderup februar 5, 2013 at 10:09 am #

  Hærlig innlegg. Det er vel sånn vi fleste «normale» normenn har det i hverdagen :) Ha en strålende tid fremover :)

 42. Anette Nystad Muñoz februar 5, 2013 at 9:59 am #

  Fantastisk!! Finnes ikke andre ord!!!

 43. Åshild februar 5, 2013 at 9:50 am #

  Kunne ikke la være å lese alt du har skrevet. Hærlig, du skriver så godt og bildene er så gode og ikke minst ærlig. De fleste av oss har jo noe som flyter rundt i huset.Og i ei tid hvor alt skal være så jevlig moderne og sterilt i heimen, så har du vist oss at sånn behøver det ikke være.

 44. Thiden februar 5, 2013 at 9:45 am #

  Hihi, jeg lo så tårene trillet. For det er jo slik de fleste har det.
  I går farvet jeg håret mitt hjemme og det resulterte i en kjempe flekk på veggen på badet.

 45. Anja februar 5, 2013 at 9:32 am #

  Fantastisk blogg du har – det gleder mitt hjerte å lese om noe annet enn det utad perfekte – DETTE er perfekt! Herved fast leser som humrer av dine herlige innlegg!

 46. marwinbror februar 5, 2013 at 9:21 am #

  Ahhhh, dette ga meg akkurat inspirasjon til å drite i allt som heter husarbeid fra nå, resten av dagen. Etter å ha vasket og hengt opp tøy, tømt oppvaskmaskinen, satt inn det som sto på vent,sortert undertøy og div klær til mine 4 barn. Så kjenner jeg at jeg ikke orker å ta den første av mine 2 støvsugerunder (ja seriøst, med sorte gulv og 4 barn er det virkelig nødvendig), men heller sette meg å lese mer i bloggen din å kose meg med en kopp te ;)
  Takk ,You made my day <3

 47. Vrangmaska februar 5, 2013 at 8:17 am #

  Du redda helga mi – eg har ikkje ledd så godt på leeenge! Synes bloggen din var så god, at i tillegg til å dela den hemningslaust på fb, så laga eg eit blogginnlegg på bloggen min om bloggen din! http://www.vrangmaska.blogspot.no/
  Hybelkaninane ynglar godt i denne heimen og, og den eine har komen i glass og ramme! http://www.vrangmaska.blogspot.no/2013/01/nytt-sokkegarn.html

  Stå på vidare! Dei som blir så dødelig fornærma av at du pirkar litt på dei hysteriske kvite heimane kjenne kanskje litt på dårleg samvittighet for at dei brukar for mykje tid på å halda det perfekt? Gler meg til neste innlegg!

 48. Styrken-Marit februar 5, 2013 at 7:34 am #

  Fantastisk!!

 49. Anders Liland februar 4, 2013 at 11:09 pm #

  Herregud så flink du er til å skrive Renate! Koser meg som bare det her jeg sitter mutters alene i min lille rotehule og ler for meg selv. Du er en genial blogger, woho!

 50. Anne-Mette Østnes februar 4, 2013 at 10:35 pm #

  Helt fantastisk! Tusen, tusen takk! Jeg lover å jobbe hardt og kommer ikke til å gi opp før jeg har kopiert stilen din nøyaktig!! Når jeg tenker meg om tror jeg vel egentlig at jeg allerede er ferdig. :)

 51. Cathy Patty februar 4, 2013 at 10:12 pm #

  Love IT – love ya :) :)

 52. Ingrid Plingrid februar 4, 2013 at 9:52 pm #

  Kjenner deg ikkje, men elskar deg allereie!

 53. ingunn februar 4, 2013 at 9:49 pm #

  Ja jeg kjenner meg igjen for 25 år siden ;) Jeg blogger om hvitt og vakker, har hvite klær og som du så ærlig påpeker – lever i en stil fult og helt. Men jeg ler skikkelig godt av ditt innlegg. En gang bodde jeg slik, så bygget vi et digert hus, deretter flyttet jeg til et mindre hus med en stor hage. Jeg har bil ( som har punktert, men det finnes taxi, bilen skulle vært på verksted, men jeg har ikke råd! Det jeg derimot har er – ingen som roter, ingen som tar av min tid, god anledning til å pusse prismekroner og ingen å gå på byen med. Ferdig med studielån og billån, har ikke plass i klesskapet så jeg trenger ikke mer klær, kan jo slite ut de jeg har siden jeg nå må bruke apostlenes hester til å komme meg på jobb. Jeg tror at mange som blogger gjør det fordi de har interiør som hobby, og alle myrsniper har verdens søteste barn selv om de gulper og spyr. Mitt barnebarn tror forresten at jeg er spesielt glad i flytende illeluktende bleier, men han er jo vidunderlig for det. Jeg skjønner akkurat hva du mener, jeg er på samme linje som deg, bare noen lysåreldre og har en annen økonomi, har valgt med meg bare ting jeg vil ha huset, har faktisk ikke så mye mer enn huset å tenke på :) Så derfor kan jeg leve med å surre sundt og lage nye stilleben og fikse på gamle møbler. Kos deg med småbarnstiden, den kommer ikke tilbake, kos deg i din heim og fortsett å skrive – elsker dine innlegg. Lurer du på hvem jeg er? Se http://www.minminivilla.blogg.no der vi kjeder oss litt og derfor har tid til å male, fikse, slipe, handle og ha flere jobber i stedet for å være privat sosiale ;) Nyt våren!

  • RenateKaridotter februar 4, 2013 at 9:54 pm #

   Åh, så herlig! Nå klistra du et smil i fjeset mitt i alle fall. Nydelig innstilling, deilig å få en kommentar fra en interiørdille med selvironi og en bevisst holdning. Kos deg med hobbyen din du, og artig at vi kan treffes litt i livet på tross av forskjellige hverdager. Sånt liker jeg.

 54. Iren februar 4, 2013 at 9:20 pm #

  Hahahah! FAAANTASTISK :D Endeli ein blogg mæ litt meining ! :D

 55. Marianne februar 4, 2013 at 9:18 pm #

  SKRATT! Og tørke tårer (jeg gråter nemlig når jeg VIRKELIG ler). Jeg er fullstendig solgt! Beste bloggen jeg har vært innom på lenge.

 56. Henriette februar 4, 2013 at 8:40 pm #

  Hei. Her lo jeg godt ja. Kjente meg – som mange andre -veldig igjen fra min egen småbarnsmorstid. Og som mor til 3 kan jeg bare si at det sjarmerende rotet øker for hvert barn – og hvilestolene kan selges ubrukt etter småbarnstiden! :-D

 57. FruFrank februar 4, 2013 at 7:47 pm #

  Heisann!
  Klabba seg til litt når jeg skrev en kommentar her nettopp, den forsvant i intet :-) prøver en gang til:

  Herlig blogginnlegg, god humor og meget godt skrevet. Sånn kan det nok se ut hos mange. Det hender seg det gjør det hjemme hos oss også, men …. Ikke for lenge i gangen. Det står respekt av et hjem med «sjel og rot» , og jeg er glad vi mennesker ser forskjellig på dette.
  Det står også respekt av de som har et litt ryddigere hjem, som bruker litt tid på det som sannsynligvis er deres hobby.. Interiør.

  Jeg fikk en liten «rakkenedpåandre» følelse når jeg leste innlegget ditt, samtidig som jeg må innrømme at jeg lo litt, og synes det er knakende morsomt.

  Konklusjon: interiør=hobby, blogging=hobby, maling=hobby ..blablabla.
  Vi driver alle med forskjellige ting. Og så lenge barn og familie står i første rekke gir iallefall jeg faen i om hvorvidt folk har det rotete eller perfekt!

  • RenateKaridotter februar 4, 2013 at 8:54 pm #

   Fin innstilling. Det er litt av det der jeg prøver å formidle, og de fleste er nok enige med deg i det. Og av en eller annen grunn tror hele Norge snart at jeg aldri rydder eller at det aldri ser ryddig ut her – jeg forsøker ikke å ha det rotete til enhver tid på trass, hender det ser relativt strøkent ut her (men det hører til sjeldenhetene.), jeg bare tenkte jeg skulle dele hvordan det ofte så ut etter et dags bruk. Så rydder jeg litt, og så blir det rotete igjen. Og det er greit.

 58. Karen Jo Fields februar 4, 2013 at 7:30 pm #

  HURRAAAA :)

 59. Eli Knutsen februar 4, 2013 at 7:22 pm #

  hmmm . . har du stjelt kjøkkenet mitt eller? ;-))

 60. FruFrank februar 4, 2013 at 7:19 pm #

  Så herlig at vi mennesker er forskjellige! Morsomt innlegg, og mange gode poeng.
  Men, det er nok ikke slik ALLE har det. Innimellom, ja, men ikke for lenge i gangen.
  Står respekt av de som kan vise til at deres hjem ser slik ut, OG det står respekt av de som har interiør og hjem, i tillegg til mann og barn, som hobby.

  Fikk litt sånn » rakkenedpåandre» følelse når jeg leste innlegget ditt. Men må innrømme at jeg lo litt også ;-)

  Finfin blogg!

 61. Kristin februar 4, 2013 at 6:42 pm #

  Forfriskende lesning! Jeg lurer på om vi har hatt samme interiørkonsulent? Finner mange av de spennende «detaljene» her også…

 62. Vibeke februar 4, 2013 at 6:37 pm #

  HAHAHAHA, lo godt av bildene dine. spesielt krokene som er hengt så lavt at alt subber ned i skohyllen :-)
  Men jeg lurer veldig på hvilken praktisk løsning dere har for tørking av klær ;-) for det er jo noe av det koseligste, å stå å se på utsikten mens man bretter alt kant i kant. OGså så romantisk det blir med klær som henger til tørk!

  • RenateKaridotter februar 4, 2013 at 6:40 pm #

   Åh, ja. Klær til tørk, min favoritt! Siden vi ikke har fått badekar på plass enda, har vi et tørkestativ stående oppe på noe jeg kan driste meg til å kalle et bad. Jeg lukter en del III altså, har mange rom igjen i detta huset.

 63. Katja (@KatjaKat) februar 4, 2013 at 4:56 pm #

  Jeg må bare si jeg ELSKER stilen din! Hvilke interiøblader leser du? Jeg klarer ikke å kopiere. Er barn og hund nødvendige elementer i designfasen? :P

  PS, digger seriøst de uglene, vil ha!

  • RenateKaridotter februar 4, 2013 at 5:21 pm #

   Magasiner som «Fruer mot støv», «Så lenge det skinner» og «Hva er trendy nå». Barn og hund er elementære elementer i designfasen og er særdeles viktige i opparbeidelsen av romfølelse, fargevalg og praktiske løsninger. Jeg kan naturligvis komme på en personlig visitt og lære deg en ting eller to om hvordan man opprettholder en inspirerende og plettfri fasade, mot et betydelig honorar.

   (Ja, uglene smiler jeg av hver dag!)

 64. Lucky5 februar 4, 2013 at 4:06 pm #

  Hærregu trur æ dør av latter! du e et unikum på tastaturet :-P *flire* keep up the good work :-D

 65. Linselyst AS februar 4, 2013 at 3:56 pm #

  Ps! De som er mest opptatt av å rakke ned på ditt perfekte hjem, de er bare misunnelige på at du er tøff nok til å stå for det, – i all din ærlighet. Skamme dere, som ikke kan holde kjeften. Fei foran egen dør før du feier foran andres! Keep up the good work, fåtallet med surmagede kritikere fungerer som unntaket som bekrefter regelen – nemlig at de aller fleste DIGGER dette :)

 66. Mette februar 4, 2013 at 3:54 pm #

  Æ like dæ!! Artig å lese, og kjenner mæ igjen :)))

 67. Anita februar 4, 2013 at 3:48 pm #

  Eg trur at eg hugleiker deg av heile mi plodpumpe <3

 68. Rebekka februar 4, 2013 at 3:32 pm #

  Haha!

 69. Lilli februar 4, 2013 at 3:22 pm #

  Haha fantastisk!

 70. alaxlott februar 4, 2013 at 2:26 pm #

  Herlig skrevet! Elsker bruken av adjektiver :D

 71. Elisabeth februar 4, 2013 at 2:09 pm #

  Morsomt og ærlig! Helt fantastisk!!!

 72. Eli Medlien Sigtbakken februar 4, 2013 at 2:02 pm #

  Artigste jeg har lest på lenge! Holder på å spy av alle disse perfekte hjemmene som alle har. Ja, har de egentlig det foresten? Ditt er ihvertfall trivelig !!!

 73. hildepilde februar 4, 2013 at 1:57 pm #

  Keep going strong!! Dette var fantastisk lesning!! Du bare gjør det og det er så braaaa!!!

 74. Pippi Fenghetta februar 4, 2013 at 1:47 pm #

  Ai låvv ju!!! <3

 75. Berit februar 4, 2013 at 1:17 pm #

  Kjenner meg igjen her ja ;)

 76. Linselyst AS februar 4, 2013 at 12:03 pm #

  Fantastisk! Ikke nok med at jeg har bursdag i dag, men jeg tror jammen meg dette var den beste gaven. Jeg digget det forrige innlegget ditt, men jeg elsker dette. Du er rå på metaforer, språkbruk og grammatikk (ja, det er en lærer inni meg – laaangt der inne). Du gjør meg glad – ganske enkelt fordi du er tøff nok til å være ærlig. Så sjelden vare som det er, så må man bare elske det når du gjør som du gjør. Give it to me, honey – slik at jeg kan dele videre dine herlige innlegg til kvinner som VET å sette pris på dette. Bøyer meg ærbødigst i husstøvet og takker deg varmt og lenge. Cora :)

 77. lonejrstad februar 4, 2013 at 11:51 am #

  Et ord har jeg om din blogg: Genial

 78. lonejrstad februar 4, 2013 at 11:42 am #

  Har bare et ord om bloggen din : GENIAL

 79. Anne Lena februar 4, 2013 at 11:14 am #

  Åh takk! TAKK!!! Hihi

 80. Hilde Charlotte februar 4, 2013 at 11:14 am #

  Fornøyelig og herlig motvekt til alle de «perfekte» interiørbloggene som det kryr av. Mer av dette takk :-)

 81. Trine februar 4, 2013 at 10:33 am #

  Æsj. Greit at alt ikke er som tatt fra et magasin i menneskers hjem, men dette var (er)hårreisende :O Hva med å få vaskehjelp? Og skapdører fra IKEA? Regner ikke med at innhold i skap er noe genialt for en sikkert etterhvert krypende unge å få tak i heller. Visse ting er kanskje best å holde innefor husets fire vegger, dette var en av de.

  • Katja (@KatjaKat) februar 4, 2013 at 5:01 pm #

   Morsom du! Vaskehjelp koster penger! Som de aller fleste trenger til regninger, klær, mat og lån. Gå og pass på den overarbeidede, underbetalte stakkars hushjelpen din du. Kanskje hun har gått glipp av en flekk.

   • Trine februar 5, 2013 at 10:04 am #

    Det er slik at jeg, også med hund og barn, har huset rent, om ikke ryddig til hver en tid, rent. Uten vaskehjelp(trakk for omtanken for yrkesgruppen). Koster ikke mange kaloriene(eller penger) med en runde med støvsugeren om dagen når barn og hund likevel såver. Da kan vi leke på gulvet uten å rulle i smuler, uten et overfyllt kjøkken med fare for å kjøkkenmaskiner trillende ut på den lille.
    Personlig har jeg aldri sett noe liknende, vet ikke med deg. Har du det slik hjemme? For all del jeg mener ikke å moralisere, livsglede er en vitkig egenskap, jeg bare påpeker at der det er barn bør det og være sikkerhet. Overfylte kjøkkenskap uten dører ser ikke ut til å oppfylle disse kravene, samt ville jeg ha mine barn i et rent hus, men det er jo meg.

  • rtf februar 5, 2013 at 5:54 pm #

   Nå synes jeg du er litt vel prippen og tar litt av, eller hva? Det er bra du har en mening, men slapp av litt. Det høres ut som at du har hatt en ganske så grei graviditet og har godt med energi og by på i etterkant, men alle har det slettes ikke slik! For min del var det en helsikes ferd mens jeg var gravid og hadde alle plager man kunne tenke seg, og turen etter fødsel har vært tung og slitsom men god. Dette betyr for min del, og kanskje andres (?) at overskuddet ikke alltid går til støvsuging og støvtørking selv om man kanskje kunne ha tørket over en ekstra gang, men jeg bruker faktisk rett og slett tiden min til avslapping. Så lenge barne er friskt og fornøyd og ikke ruller i drit syns jeg man bør kunne ta det litt med ro og ikke ødelegge kroppen på stress og unødvendige tunge bører, eller?

 82. Elin februar 4, 2013 at 8:36 am #

  Så bra. .-D Driver og blar meg litt gjennom her, fant linken til det første interiørinnlegget på FB. Ser ut som om det er mye jeg liker her inne. :-)

 83. Jonas februar 4, 2013 at 12:25 am #

  Hei flott innlegg , del det med andre i bloggavisen NEWS2POST.NO så får flere glede av det :)

 84. EmmaLouise februar 3, 2013 at 10:58 pm #

  Ler meg skakk… Nektet som satan å følge blogger..men steiketa…din blogg er og må da bare være den eneste som er verdt å følge…helt si…sy…rååå bra :-)

 85. CJ februar 3, 2013 at 10:30 pm #

  Dette er det verste jeg har sett. Kunne aldri levd slik. Men det er godt mennesker er forskjellig.

  • kari februar 5, 2013 at 10:13 am #

   Det der er jo helt normalt koselig. Er verre her. Kom hjem til meg så kan du leke med de søte hybelkaninene mine før de forsvinner på fredag. Og bikkja, om du klarer å vekke han i sofaen her :)

  • gunn februar 6, 2013 at 7:11 pm #

   Det verste du har sett??? Da har ikke du sett mye! Dette er ikke et møkkete eller rotete hjem. det er helt «vanlig»….

 86. Vibeke februar 3, 2013 at 9:58 pm #

  Herlig! :-D

 87. Ane februar 3, 2013 at 9:39 pm #

  Takk for at du skrev det jeg har tenkt på, men så mye bedre du skrev det en mitt hadde blitt!

 88. Heidi februar 3, 2013 at 9:26 pm #

  Hahahahahaha – rett og slett! :D

 89. Anette februar 3, 2013 at 7:07 pm #

  Hærlig blogg. Har utrolig sans for din selvironi og godt og se at du har det som de fleste av oss. En ærlig sjel.

 90. siri andresen februar 3, 2013 at 6:44 pm #

  Åh, elsket det innlegget!!!! :)

 91. Elydia februar 3, 2013 at 4:29 pm #

  Hahahaha ler så jeg nesten dæver…..så bra innlegg!!!!

 92. HILDE februar 3, 2013 at 1:47 pm #

  Herlig e du og bloggen din:-)

 93. Vy februar 3, 2013 at 1:43 pm #

  Hahaha, så utrolig bra! For et herlig innlegg, sitter og humrer ennå! Marte Krogh skulle lest dette! :)

 94. Thor Broen februar 3, 2013 at 1:00 pm #

  Endelig noe ekte…..

 95. Lillian februar 3, 2013 at 12:24 pm #

  Herlig :-)

 96. Nakiel februar 3, 2013 at 11:55 am #

  Omsorgspersonen i meg fikk det plutselig for seg at jeg må få minne om; at det er viktig å ha kontroll på brannvarsler og slukkerapparat?

  • RenateKaridotter februar 3, 2013 at 3:52 pm #

   Hehehe, herlig. Jada, alle røyk- og brannvarslere blir jevnlig sjekket og er i orden, og slukkerapparat står tilgjengelig i begge etasjer. Jeg har det rotete, ikke livsfarlig.

  • Anita Søndmør februar 5, 2013 at 10:33 am #

   Hahahah…. Hvordan kom du på dette Nakiel? Tror du at du har med en ansvarsløs person å gjøre… bare fordi hun ikke styler huset til et glansa modellhjem?

 97. Live Langøygard februar 3, 2013 at 11:29 am #

  Du har på denne dagen fått enda ein lesar av bloggen din. Kjempebra skrive, og det treffer mange ser det ut til. Så er vi kanskje mange da som ikkje ryddar dagen lang i mellom rawfoodmåltid og trening, men det er ikkje enkelt å oppdage desse «venninnene». Lykke til, eg følgjer med i fortsettinga!

  Live.

 98. Marit februar 3, 2013 at 10:55 am #

  Flott interiør. Minner litt om interiøret her hjemme. ;-)

 99. Frida februar 3, 2013 at 10:29 am #

  For en herlig blogg . Jeg har flirt brokk på meg . Og tørka en lite tåre . Vakker dame med mye vett..
  Og fornydelig baby og råkjekk mann
  Klem fra Larkollen

 100. Linn februar 3, 2013 at 9:55 am #

  Takk for kjempebra innlegg, lett å glemme at de færreste av oss bor – eller ønsker å bo – i et interiørmagasin. Det er så forferdelig mye som er viktigere enn et strigla hjem.

 101. Torhild S. Hansen februar 2, 2013 at 10:48 pm #

  Ah, en estetisk nytelse! Jeg legger spesielt merke til at du er eier av Bodum termokopp og kaffeboks fra Tupperware, sistnevnte har jeg også investert i, så du kan være sikker på at du har valgt riktig. You go! :)

  • RenateKaridotter februar 3, 2013 at 11:27 am #

   Oioi, det er faktisk en Bodum salt-og-pepperkvern som vi fikk til jul. Veldig fænsi. Og litt stygg. Men hei, den har salt og pepper, og det er det viktigste!

 102. Kamelrytterske februar 2, 2013 at 10:00 pm #

  Ja, sånn er det bare med den saken

 103. Bodil februar 2, 2013 at 9:59 pm #

  Jess!!! Deilig blogg! Den måtte følges tvert!!!

 104. Siri februar 2, 2013 at 9:38 pm #

  Fantastisk, ærlig og herlig:)

 105. Silje, mamma til Robin og Lillebror i magen februar 2, 2013 at 9:15 pm #

  Herlig herlig!! Slik liker jeg og se, for sånn er det jo hos de aller fleste vettja!! Stilig blogg!!
  Uansett «rotet»har du et fint hus :)) Ble glad av og se dette!!

 106. Kirsti februar 2, 2013 at 8:50 pm #

  Så fantastisk befriende å lese. Tusen takk :) Begynte jo å lure på om jeg var den eneste i verden som ikke har det som i et magasin hjemme. Er ferdig med småbarnstia, minste er blitt 14, men det hjelper ikke, kanskje det har noe med at jeg har 6 hunder som bor inne sammen med oss og ikke har jeg vunnet i lotto sånn at jeg kan skifte trend 4 ganger i året og at jeg egentlig liker å ha det heimkoselig som du :)

 107. Turid februar 2, 2013 at 8:49 pm #

  Virkelighet……

 108. Tonje februar 2, 2013 at 8:45 pm #

  Fantastisk innlegg! Holdt på med interiørblogging en stund, men ble helt kvalt av det. Med to små barn og to voksne i turnus fikk jeg helt dårlig samvittighet når huset ikke så striglet ut. Her gjelder skippertak. Er en kronisk rotete person men passer iallefall på at det er nogenlunde rent i huset. Her er det virkeligheten som gjelder:) Det gode familieliv og ikke et perfekt interiørbilde :)

 109. Sissel Johnsen februar 2, 2013 at 8:25 pm #

  Dett kan æ like, et hjem som brukes og tåler å bli brukt…. herlig. :D Så var det jo så godt skrevet at æ sitter her å små flirer for mæ sjøl.

 110. Rita februar 2, 2013 at 7:59 pm #

  Fantastisk!! :)

 111. Karin februar 2, 2013 at 7:27 pm #

  Herlig! Godt vi er fler som har perfekte dekorhjem :-D

 112. Trine Kvalnes februar 2, 2013 at 5:21 pm #

  Fantastisk! =) Sånn skal det være – både i hjem og på blogg =) Hurar for deg! =) Jeg har hørt et ordtak en gang om at et rotete hjem er symbolet på et rikt liv, og omvendt! Ha en god og «ryddig» helg :)

 113. kjerringtanker.blogg.no februar 2, 2013 at 2:49 pm #

  Å…for et nydelig hjem du har. Et hjem vi alle føler oss hjemme i og kjenner oss igjenn i, Utrolig bra skrevet. Jeg fant det som en link frA EI VENNINNE PÅ fb

 114. lill-lene mathisen februar 2, 2013 at 1:54 pm #

  Suverent bra blogg du har :) kjenner meg igjen i denne ja :)

 115. Gro-Hege februar 2, 2013 at 1:52 pm #

  Utrolig bra. Er ikke så opptatt av alle som har alt på stell og at alt skal matche. Vi har selv fått det meste av møbler og hybelkaniner flakser omkring. Med 3 barn og full jobb, er det ikke så lett å ha et perfekt hjem:-) Love it.

 116. Nina Iren molvik februar 2, 2013 at 1:25 pm #

  Ja for et utrolig flott og velskrevet innlegg. Snakk om ironi!!! Du har fått med deg ALT!! Kult!

 117. Rósa Rögnvaldsdóttir februar 2, 2013 at 1:01 pm #

  Hærlig :)

 118. Lissconnie Paixão februar 2, 2013 at 12:58 pm #

  Helt fantastisk både bilder og tekst:)Fikk meg en god latter.Deilig å se noe vanlig,koselig og akkurat som det faktisk er hos de fleste av oss:) Vakker gullunge også.Riktig god helg:)

 119. Gry februar 2, 2013 at 12:05 pm #

  Helt vidunderlig!! Beste jeg har lest og sett på lenge :) Herlig motvekt til alle de *perfekte* hjemmene/livene som vises frem!!! Kommer tilbake hit ja :) God helg!!

 120. Marit februar 2, 2013 at 12:01 pm #

  Rett og slett herlig!

 121. Heidi februar 2, 2013 at 11:37 am #

  Deler denne på vå FB side til Maleriet fargehandel ;) Selv kunne jeg gjerne vært litt mer som deg! Uansett, du bør lage deg islykter! Bare se her: http://malingsdamene.blogspot.no/2013/01/fuck-de-jkla-islyktene-deres.html

  • RenateKaridotter februar 2, 2013 at 5:15 pm #

   Veldig bra! Islykt it is!

  • MidgetViking februar 3, 2013 at 3:43 pm #

   Hahaha! Enda godt jeg ikke har noen mulighet til å prøve dette her jeg bor.

 122. turid februar 2, 2013 at 11:13 am #

  helt fantastisk :-) :-) gleder meg til neste innlegg ;-)

 123. diana februar 2, 2013 at 10:38 am #

  har skrevet svar til deg inne hos meg…. helt ok at du vil vise ditt hjem, men en trenger vel ikke håne andres hobby osv fordet??? alle har rot liksom… verden vet det…. :)

  • RenateKaridotter februar 2, 2013 at 5:20 pm #

   Innlegget ditt gjør meg veldig sikker i min sak – det finnes utvilsomt bedre prioriteringer enn å ha det ryddig til enhver tid. Ser flott ut, men det betyr ingen ting for meg, gir meg ingen gode følelser gjør meg ikke mere vellykket.. At kidden min får leke med gulrotmos over hele seg og nærliggende interiør derimot, det gir meg livsglede.

  • Anita Søndmør februar 5, 2013 at 10:19 am #

   helt til pappaen kom hjem og tok over…. da ble hun rolig… tydelig preget av en stresset mamma stakkars… men alikvel… huset skal ryddes…!!!

   • diana februar 5, 2013 at 10:57 am #

    Det var for å poengtere at våre barn ikke bare ligger der, så vi kan gjøre andre «viktigere» ting, som renate skrev… Hvem blir ikke stressa av en 3 mnd gammel baby som skriker i 3 timer? :l var ihvertfall ikke interiøret hun skrek av…. Så, poenget? At jeg rydder når hun har roet seg går vel ikke utover noen? :l da slipper jeg at d har hopet seg opp til neste dag, sånn at jeg har tid til å vere m alle 3 barna. :) skal ikke vere sånn at det plutselig er å vere en dårlig mor fordi en har eit ryddig hjem? Vi er en lykkelig familie, selv om vi har d ryddig. Visst alle hjelper til og tar litt å litt, så hoper d seg ikke opp :) barna har ikke vondt av å måtte hjelpe til for å ha eit rent hjem :)

 124. SiwAileen februar 2, 2013 at 10:19 am #

  Haha! Helt fantastisk! :D

 125. Tore februar 2, 2013 at 9:13 am #

  Hehehe. Genialt:)

 126. marina februar 1, 2013 at 10:55 pm #

  takk!

 127. boerboelheidi februar 1, 2013 at 9:24 pm #

  Endelig et interiør innlegg å like, fantastisk!

 128. Sigrunn Petch februar 1, 2013 at 8:14 pm #

  Tusen takk. HERLIG :)

 129. Bente februar 1, 2013 at 7:04 pm #

  Det var utrolig gøy å lese dette innlegget,mest fordi vi har samme interiør-stil. Jeg har byttet barn med hund,men det er omtrent det samme.
  La merke til at du også legger vekt på å ha det naturtro røft med smuler og rot.
  Jeg gleder meg til å se mer av livet ditt,og legger meg til som følger.

  • Bjørg februar 7, 2013 at 11:48 am #

   Heisann. fant veien til bloggen din via en venninne, og dette var bra skrevet. En god start på dagen, lenge siden jeg har ledd som jeg har gjort i dag :) Herlig beskrevet. Lykke til videre, og gleder meg til å følge deg :)

 130. Monica februar 1, 2013 at 6:27 pm #

  Den beste bloggen jeg har lest noensinne.. :)

 131. Joanna februar 1, 2013 at 12:25 pm #

  Altså, nå måtte jeg jo lete meg fram til ærlig interiør I, og det var like bra. :-) Og når jeg skulle legge deg til i blogglisten min så ble jeg usikker på hvilken kategori du skulle være i. Mammablogger? Humor? Inspirasjon? Bloggen din passer i alle tre! Godt jobba!

 132. Joanna februar 1, 2013 at 12:09 pm #

  Fantastisk bra!

 133. Helene februar 1, 2013 at 11:12 am #

  Jeg må bare si; FOR ET HERLIG INNLEGG!!! Kjente meg veldig igjen, hehehe… godt å se at vi er flere som har tid til å gå å rydde hele tiden ;)
  Akkurat begynt å følge bloggen din og synes det er meget bra lesing – smilet sitter klistret!!
  Ha en strålende helg :)
  Hilsen
  Helene

  • RenateKaridotter februar 1, 2013 at 12:43 pm #

   Hyggelig å høre – velkommen er du!

Trackbacks and Pingbacks

 1. Blogganbefaling; senk skuldrene! | Absolutt hjemme - februar 2, 2013

  […] er det morsomme interiørinnlegget som er det første jeg leste av […]

Leave a Reply

%d bloggere liker dette: