Lur en torsdagskveld.

21 mar

 

 

Hva jeg ikke har:

Jeg har ikke fått hengt opp den vaska i dag heller. Den har ligget i maskina i to døgn. Og alle klærne.. herregud, jeg må få bretta og rydde alle klærne.. Klær overalt.

 

Hva jeg har:

Jeg har en velskapt sønn. En sønn som er våken. Nysgjerrig. Han er sunn og frisk og sterk. Full av liv. Han har vilje og lyst. Han skrævler med tærne sine. Favorittlekene hans er våtserviettpakka og ballongvispen i plast. Han har trillrunde øyne. Smilehull etter pappaen sin. Ti fingre, ti tær. En liten flekk på ankelen. Han er stadig tannløs, men smiler så hardt han kan likevel. Han elsker tutekoppen sin fylt med vann.Han kan bevege armene sine superfort. Noen ganger tror han at han skal nyse to ganger når han egentlig bare må nyse en gang, så for å kompensere på manglende nys hyler han nysaktig hvor nys nummer to skulle vært. Han stråler av stolthet når han reiser seg på alle fire. Han pleier å putte sin egen hånd såpass langt inn i munnen at han brekker seg. Han putter fingrene sine i øynene til Bob hund. Han drar Bob i ørene. Han er den beste overraskelsen i hele mitt liv. Han ler når jeg rister på håret mitt. En gang fikk han lættis da hele familien danset til «Crazy little thing called love».

Pause.

Øyeblikk til ettertanke.

Ah.

Lykkefølelse opprettet.

 

IMG_0644

Jeg vant! Mvh ErtUlf von Åsm.

7 Responses to “Lur en torsdagskveld.”

 1. Elisabeth mars 23, 2013 at 12:40 am #

  Hvordan kan klær eller noe annet bety noe etter et så fint innlegg.???

 2. Hilde Ingebrigtsen mars 22, 2013 at 6:06 pm #

  Det ække så farlig… bare døra til vaskemaskinen står åpen, ellers kan klærne bli sure .. og det er jo litt surt! Kos dere alle 3 og riktig god påske. Lillemann er helskjønn!

  • RenateKaridotter mars 22, 2013 at 8:34 pm #

   Det er et poeng. Hadde i alle fall satt døra på gløtt!

 3. Hanna mars 22, 2013 at 10:04 am #

  Fint innlegg! :)

 4. Ole Podhorny mars 22, 2013 at 7:30 am #

  Vakkert!

 5. Karoline mars 21, 2013 at 10:57 pm #

  Du e bare så fantastisk som skriv ting som dem e… godt å sjå at d ikkje bare e i som glemme av vaska og utsett klesbrettinga i d lengste. Du får oss som e likedan t å føle oss normal, ikke håpløs. Ha en fantastisk påske :-D

 6. Karikaridatter mars 21, 2013 at 10:26 pm #

  Den lille karen der kan gi totalt hukommelsestap hva gjelder alle aktiviteter enn å leke med ham. Deilige lillemann!

Leave a Reply

%d bloggere liker dette: