Møt klientellet

3 mar

IMG_2552

Johan. Leser  døgnet rundt i sine maniske faser. Fortsatt preget etter mobbingen i oppveksten som følge av flatpakkethet. Trenger oppmuntring, og jevn tilgang til utfordrende litteratur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_2558

Siggurd. Relativt misfornøyd med livet, typisk goter i sort skinn. Påstår han er kronisk misforstått, sigger alltid, og sluker notatbøker rått. Mistenker at han skriver dagbok. Later som jeg tror på at han er litt suicidal, i alle fall på torsdager.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_2555

Simen. Livlig og relativt fornøyd med tilværelsen, tross blindhet på høyre øye. Elsker å bli røska i overkjeven. Er høflig og hjelpsom, tar gjerne oppvasken. Føler seg kronisk skitten på innsiden, tiltak for å bedre selvtillit iverksatt med jevn progresjon. Har fortsatt raseriutbrudd hvor han får utløp for vanskelighetene ved å aldri bli ren nok til å f.eks. lage mat (ønsket om å bli ovn forstatt sterkt).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_2562

Hvaldemar. Hvalaktig type, bred mellom øynene og en smule enkel. Trives ikke godt i vann, det trekker litt ned på hval-skalaen. Stillferdig fyr, blåser i det meste.

 

 

 

 

 

 

 

IMG_2554

Gustav. En uvurderlig magiker i hverdagen, men har en pågående konflikt med TrakterLesba. Utfører sine plikter med glans, men er relativt dyr i drift – Gustav har designernykker. En fornem herre. Lyver mye. Narsissist.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_2551

Trude. Paranoid og hypersensitiv. Påstår hun kan kjenne på kroppen når det går i dørene, føler seg oversett og hyler for det meste. Slitsom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_2553

TrakterLesba. Har en manisk trang til å suge opp vann. Flørter en del, og er, på tross av sin påståtte legning, grute-gæærn. Skuddsår i panna gror fint, Gustav fortsatt hovedmistenkt. (Muligheter for mekling mellom parter?)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_2560

Synnøve. Fortsatt sengeliggende med ME. Beskriver hvordan hun opplever at all energien blir trukket ut av henne. En smule betutta, men har en del gode samtaler med Lars.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_2559

Lars. Abnormal seksualdrift – snakker svært mye om boning. Har klart å etablere et aseksuelt forhold til Synnøve, men plystrer kontinuerlig etter henne. Lars blir konsekvent tråkket på av de øvrige beboerne, vi antar dette er grunnen til den voldsomme seksualdriften. Har anlagt slapt sjegg, med liten suksess.

 

9 Responses to “Møt klientellet”

 1. Englefjes mars 13, 2014 at 2:31 pm #

  Fantastisk morsomt, ler meg i hjel på innsida (sidan eg framleis er på jobb). Grute-gærne TrakterLesba med skuddsår i panna. Magisk! Elskar forresten bloggen din, og syns med fordel du kan skrive innlegg litt oftare slik at du kan lyse opp dagen min! (og resten av verden sin)

 2. vaskeklut mars 8, 2014 at 6:09 pm #

  Ahaha! :D Fantastisk! – Om du har en twitterkonto, sjekk ut @FacesPics, de har mye gøyalt!

 3. Lin Hauglund mars 8, 2014 at 8:18 am #

  Så gøy å følge bloggen din – og godt å vite at man ikke er aleine om å se klientellet :-)

 4. Torhild Sageng Hansen mars 4, 2014 at 3:07 pm #

  Dette var dagens latterkule! Har du vært på nettsiden happychairishappy, en del av icanhascheezburger.com? Der sender folk inn bilder av klientellet rundt omkring, mye moro der! :D

  • RenateKaridotter mars 4, 2014 at 5:28 pm #

   Herlig – det skal jeg sjekke ut. Danke for das getips.

 5. Karolin mars 4, 2014 at 7:53 am #

  Haha! Takk for en god start på dagen, Renate! :D

  • RenateKaridotter mars 4, 2014 at 5:26 pm #

   Ah, alt for deg!

 6. Hilde Ingebrigtsen mars 3, 2014 at 11:56 pm #

  Nå lo jeg mer enn av «100-åringen som krabba ut av vinduet». Aldeles herlig.

  • RenateKaridotter mars 4, 2014 at 5:28 pm #

   Kult! Kanskje det blir film av dette også?

Leave a Reply

%d bloggere liker dette: