Lyst til å høre en låt jeg har skrevet?

23 jan

God fredags formiddag!

Jeg sitter her og arbeider med Forvaltningsloven, så jeg gjør naturligvis helt andre ting enn det. En av disse tingene er å rote rundt i låtene mine, høre gjennom det jeg tidligere har gjort og bestemme meg for å dele med dere.

Jeg har alltid vært skadelig selvkritisk til meg sjæl når det gjelder musikken min. Dette har resultert i en usikkerhet som rett og slett har hindret meg i å tro på meg sjæl. Det er det slutt på. Nå har jeg laget meg en Urørtside, og så skal jeg etterhvert publisere noen flere låter, og stikke i studio og spille inn noen nye.

Denne låta skrev jeg da jeg fant ut at jeg var gravid med førstemann, altså i begynnelsen av 2012. Jeg er veldig fornøyd med denne. Den er soft og myk og snill og god – ganske annerledes enn det jeg som regel skriver. Jeg har gjort alt sjæl, det er derfor det litt varierende kvalitet – jeg er nemlig i all hovedsak vokalist og låtskriver, ikke nødvendigvis gitarist og produsent.

Ellers kan jeg si at låta bærer preg av å finne troa på at dette kommer til å gå bra. Jeg var i ferd med å bli helt frisk fra alvorlig psykisk sykdom da jeg ble gravid. Jeg tvilte ikke på at jeg hadde evner til å være en god mor, og jeg var takknemlig og glad, men likevel hadde jeg ingen garanti for at sykdommen min virkelig var over eller om jeg bare skulle falle sammen igjen. Jeg gjorde ikke det. Jeg er fortsatt frisk. Trykk på lenken under, så kommer du til Urørtsiden og låta spilles av for deg.

Take it in – Renate Podhorny 

Tekst:

I have lowered my shoulders

I closed my eyes so I could taste the proper taste

do you remember what they told us

we got all it takes

A cup of tea and the everydays

so aware of our little miracle within

the secret smiles and the gentle white-loved lies

we’ll share these moments before we let them in

before we let them

Take it in

Come lick the rain of my windows

dare to dream with me, dare to scream with me

so we’ll never know where the wind blows

but we’ll teach you how to love

we’ll teach you how to

Take it in

I’m not afraid

Fortell meg gjerne hva dere syns, enten her eller på Urørtsiden. Prekæs!

6 Responses to “Lyst til å høre en låt jeg har skrevet?”

 1. Hilde Ingebrigtsen januar 28, 2015 at 1:32 pm #

  Vakkert. Du er så fin. Lykke til med baby 2. Ha full tillit til at du er en fin og bra mamma, selv når det røyner på med lite søvn. Alt godt.

  • RenateKaridotter mars 7, 2015 at 5:57 pm #

   Ah, fine ord, takk for det. Nå nyter jeg å ha to små!

 2. Jannike januar 23, 2015 at 4:05 pm #

  Jeg likte sangen og stemmen din veldig godt! Jeg har fulgt deg og skriveriene dine siden den gang du la ut bilder fra ditt hjem, da du ville vise hvordan enkelte av oss i en hektisk hverdag egentlig har det… Herlig! Liker måten du skriver på, for du skriver godt, og synge kan du også, OG skrive låt! Du er dyktig og ærlig. Fantastisk :)

  • RenateKaridotter mars 7, 2015 at 5:57 pm #

   Så artig! Tusen takk skarruha!

 3. Hilde januar 23, 2015 at 11:36 am #

  Den var utrooooolig fin! For en utrolig vakker stemme du har! :-)))))

  • RenateKaridotter mars 7, 2015 at 5:57 pm #

   Hjertelig takk!

Leave a Reply

%d bloggere liker dette: