Bloggåret 2015

7 des

Hei igjen, sveiser!

Jeg tenkte å ta et aldri så lite tilbakeblikk på bloggåret 2015. Det kommer til å gå fort. Jeg har skrevet hele to innlegg på et helt år – det er jo nesten en bragd i seg selv.

Sånn, da var det gjort. Det er vel ikke til å komme unna at jeg er en sporadisk blogger. Jeg trenger å gjøre ting i mitt eget tempo (tydeligvis), og har latt bloggen seile sin egen sjø hele dette året. Jeg har hatt noen alvorlige sykdomsepisoder og en krevende småbarnstid (morro, men gud så slitsomt det er med små barn), og jeg har ærlig talt ikke hatt noe lyst til å skrive her. Nå derimot, begynner jeg å bli klar igjen. Det er viktig å ikke føle seg presset.

Selv om bloggen har stått stille, har det skjedd noen ting. Jeg har hatt en ørliten kommentar i Kamille, og nå har jeg nettopp levert et intervju til Foreldre og Barn. Jeg gleder meg til å se resultatet, og håper mine ord og holdning til livet kan inspirere og glede leserne av bladet. Det var også oppfriskende å få rable ned noen tanker i en nogenlunde systematisk form.

Jeg tenker det holder for i dag, og håper dere ønsker meg velkommen tilbake. Jeg har masse og skrive om nemlig, og skal dele og svare og holde på litt og litt etterhvert (men snart igjen, jeg lover). Jeg har også fått noen eposter om bipolar lidelse og skal svare på disse snart, det blir fint. Ellers ønsker jeg dere en nydelig førjulstid, og husk og slappe av og nyte og la kaos få være en del av hverdagen uten å tappe dere for energi.

Dere er konge.

Mvh
Bloggdronningen

2 Responses to “Bloggåret 2015”

  1. Lene desember 13, 2015 at 3:53 am #

    Åjoa, bare et ørlite innlegg om at det ikke er så farlig å vaske ned hele huset til jul? Please. Virker som alle andre vasker tak og vegger, inni skap og hyller, absolutt alle flater og hver millimeter av bad og kjøkken. Jeg prøver å stå i mot, men så lurer jeg på om jeg burde, skulle og så videre. Med skoleoppgaver og jobb føler jeg jeg har mer enn nok nå, og burde jo bare gi f, men skuldrene lar seg ikke senke helt… :o

  2. Emilie desember 7, 2015 at 9:59 pm #

    Fint å ha deg tilbake! Ikke at jeg helt har fått med meg at du har skrevet lite, synes jeg har fått epost om nye blogginnlegg hos deg stadig vekk… noe som sier litt om det som skjer når en har et spedbarn i livet :D
    Nå som spedbarnet mitt straks passere ti måneder, begynner jeg å bli klar for å ta inn sånt som er utenfor bobla mi, så perfekt timing. Gleder meg til å lese ett og annet fra din boble, etterhvert. Den er så artig og fin og alvorlig og kaotisk og herlig! (Og ikke minst, hadde jeg ikke lest fødselsfortellingen din, så hadde jeg manglet det aller viktigste verktøyet da jeg fødte. Så fårevver låvv for dét.) Men alt til sin egen gode tid :)

Leave a Reply

%d bloggere liker dette: