Villa dos Villadiados

9 jul

Velkommen inn til denne villaen på Tronvik i Moss. I huset finnes mange severdigheter og aktiviteter, og det er en ære å ta dere med inn i herligheten. Her finner vi alt fra moderne sutrete sjiraffer til den kontroversielle trendene om støv under sengen. Velkommen! 

Først ut har vi et meget pent og velholdt vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel og vel anvedt lagringsplass. Her kan du folde dine klær og tenke på de vakre tingene i livet.

Lekre detaljer fra stua, av sur ku og grinete sjiraff, henholdsvis Marvin og Loke. Et must til høsttrenden.

Personlig og unik dekorasjon i stueområdet. Eksklusivt uttrykk i gatekritt.

The master bedroom.  Star Wars sengesett viser lekenhet og vilje til å utforske hverandre under Darth Vaders mystiske maske. Tidløs print av Martin Skrtel gir et fint spill til de nøytrale, moderne veggene. This is where the magic happens. Hvis du er heldig.

Under mestersengen finner vi en yndig og kreativ oppbevaringsplass for støv. Dette er svært kontroversielt og nyskapende, og det har skapt debatter og diskusjoner i flere store interiørmagasiner. De som har guts kaster seg på bølgen, mens kritikerene holder en viss avstand. Det blir svært spennende å følge denne trenden videre – vil den holde og bli en tidløs klassisker, eller vil den falle?

Badet er lyst og lekkert i en tidløs stil som passer alle. Under ser du en illustrasjon av badets kapasitet til å holde bl.a. et solid stellebord med mulighet for å oppbevare en million plagg. Legg spesielt merke til at godt over halvparten av klærne er i for små størrelser. Dette er en del av sjarmen. Det har også frekke hjul for enkel beflytning.

Utdrag fra kommoden på badet. På tross av volumiøs kommode og solid stellebord er det stadig godt med rom på dette praktiske og flotte badet. Badekar, servant med oppbevaringsmuligheter i lukkede skap og toalett er inkludert.

Entreen er åpen og ærlig, og har god plass til lekre knagger og designerplagg. Legg merke til flisene – brune autentiske fliser fra 70-tallet. Meget eksklusivt. Villaeierne har også valgt å bruke en enkel bokhyllemodul som skostativ. Spennede vri!

Detalj fra skjenken i stuerommet. Tom søppeldunk med sirkelhull i slitesterk plast ved siden at impresjonistisk innmat fra en relativt tom vindunk. Et personlig og kreativ preg som gjør seg som en personlig touch i den åpne, lyse stua. Legge merke til den ene vindråpen de har latt falle på skjenken som kronen på verket.

Videre i skjenken finner vi dette fantastiske, modelerte kunstverket, inspirert av den faktiske villahunden (illustrasjonsfoto kommer senere). Laget og formet av klassisk plastelina er dette noe som kommer til å ta villalivet med storm i løpet av høsten.

Her har vi villahunden Sir von Bobson den Tredje, dandert i en formidabel positur på veloursofaen fra veloursofaskredderen i Bogstadveien. Sir von Bobson er en lydig og rolig hund. Hvilken sjarmør.

En leken blomst i krystall titter ut fra sitt strategisk plasserte sted under den særdeles flott vedbøtten, som symbol på at livet vokser videre, selv under opphuggede trær. Meget vakkert, og med et sterkt budskap. De samme ekslusive 70-tallsflisene ligger også her, rundt den originale peisen som er hjertet i huset.

Her ser vi den flotte vedovnene som samler familien rundt seg med en god kopp eksklusiv kakao på kalde vinterdager. Ovnen er spennende utformet, svært moderne og tidløs, med en kreativt fargespill og en barnlig gnist. Utformingen av kunstpreget gir stuen en spennende tekstur.

Takk for at De ble med på en liten oppdagesesreise. Vi håndhilses ved en senere annledning.

3 Responses to “Villa dos Villadiados”

 1. Jannike juli 11, 2016 at 3:27 am #

  Enig med ho andre som skrev inn, elsker ironien din og jeg digger at du er uredd både når det gjelder dine huslige omgivelser og sykdommen din du skrev om sist. Du har vært min favoritt siden di la ut den første omvisninga for noen år tilbake og ett forbilde når det gjelder åpenhet om både det ene og det andre. Om det kan være noe trøst, så har jeg det AKKURAT på samme måte hjemme. Jeg er mamma til ei jente på 5 år, har mitt indre å slite med, lavt stoffskifte med de utfordringer det følger med og jobb ved siden av det igjen. Godt å se at man ikke er alene. De færreste har ett hjem som ser ut som en interiør katalog, men den siden velger de ikke å vise 😆 Uansett lykke til videre! Du er rå!!! 😊

 2. Anonym juli 9, 2016 at 12:07 pm #

  Du är helt suverän, älskar din härliga ironi i det du skriver. Är sååå kul att vara småbarnsmamma och följa dig, tusen tusen tack

  • RenateKaridotter juli 10, 2016 at 8:07 am #

   Så hyggelig å høre! Småbarnsforeldre unite!

Leave a Reply

%d bloggere liker dette: